Galleri Ängel
Gamla Stans Gallerier har arrangerat hundratals utställningar på våra gallerier i Gamla Stan, Stockholm och arbetat med konst, konstnärer och kreatörer sedan 1998.

2002 öppnade vi Galleri Riddaren. Ett ökat intresse från utställare att ställa ut samt ett ständigt växande kontaktnät gjorde att vi 2007 expanderade och öppnade Galleri Ängel.

De senaste årens starkt växande intresse för Fine Art print gjorde att vi 2008 startade KONSTEXPO. I samband med flytt till större lokaler 2013 omvandlades KONSTEXPOs tidigare lokal till Galleri Draken. Ett betydligt större galleri i två våningar, betydligt större än de andra två gallerierna och väldigt lämpat för grupputställningar eller utställare med många och stora verk.

För de utställare som föredrar att delta i en samlingsutställning framför en separatutställning arrangerar Gamla Stans Gallerier årligen samlingsutställningen KONSTSTAFETTEN under januari - mars. En återkommande samlingsutställning som 2014 arrangeras för 6:e året i rad. Mer information hittar du på Konststafetten